Showing all 5 results
-
3.100Ft
Gordal- az Óriás Zöld, mint Shrek:)
Tovább -
1.100Ft
Negras cacereñas- Fekete ropogós olajbogyó
Tovább -
1.900Ft
Picike Pelotín halas ízesítésű olajbogyó
Tovább -
1.100Ft
Zöld manzanillas, hallal töltött olajbogyó
Tovább -
2.600Ft
Zöld, intenzív ízű gazpachas
Tovább
“Évek óta rendelek spanyol olivaolajokat Dórinál. Először csak karácsonyi ajándéknak adtam, azután én magam is átszoktam az olivára. A sütős-főzős mindenes Cornicabrát használom salátákra is, és persze ezzel főzők. Nagyon szeretem az illatát, néha beleszippantok az üvegbe :-)”
Hegyi Bori
Budapest“Nem vagyok az olivaolajok nagy tudója, de nekem nagyon megfelel a Toletum Picual olajotok. Ár érték arányban a legjobb szerintem, főleg a magyarországon kapható olajokhoz képest. Nekem nagyon bejött! Köszönöm hogy van!”
Szalontai Anna
Budapest“Évek óta rendszeresen használom, sütés-főzésre és már rég nem veszek étolajat. Kellemes ízt ad a salátának, süteményben sem érződik ki, a főzéshez, páchoz is csak ezt ajánlom!”
Thaly Mónika
Budapest“Én már el sem tudom képzelni a háztartásunkat a csodás olivaolajak nélkül. Minden ételünk alapja a Picual ami főzéshez kiváló és a süteményekben is remek. A nyári pestoszeton sztárja a finom aromájú Arbequina szintén kedvenc.”
Farkas Mónika
Budapest- “Jó érzés olyan olajat fogyasztani, aminek tudjuk a származási helyét. Nagyon ajánljuk mindenkinek a sütős-főzős-salátás Toletum Picualt. És remek ínyencség a hallal töltött olívabogyó, kelt kiflikbe is belesütöttem már, nagy sikert aratott.”
Zsuzsa
Solymár “Nálunk a TOLETUM TUUM, sütés - főzéshez használható olaj vált be. Az elkészített ételek ízletesek, és egészségesek is, mivel az extra szűz oliva olaj maga is rendkívül egészséges. Szívesen ajánlom!”
Küblerné Babus
“Amikor évekkel ezelőtt először vettünk Toletum olajat, rögtön az egész család kedvence lett. Azóta ezt használjuk szinte mindenhez: sütéshez, főzéshez, salátákhoz. Konyhánk egyik legfontosabb alapanyagává vált. Mindig számítunk rá, nagyon szeretjük. <3”
Petrányi Kriszta és Iván Gábor
“Igen finom, salátára vagy sütéshez is kiválóan alkalmas ez az extra szűz olivaolaj. Örülök, hogy megismerhettem ezt a finomságot :) Mindenkinek csak szeretettel ajánlom.”
Rácz Valéria
“Dóriékkal, és az olajukkal kb. 7 éve ismerkedtem meg. Először csak a boltihoz képest éreztem az elképesztő különbséget, ma már picit a bővülő kínálatban szereplők közöttieket is érzem. Főzök, sütök is vele, süteményt is...fantasztikusak! Dóriék is!:-)!”
Szabó Zsófia
Budapest“Én nem értek az olajokhoz. Két dolgot tudok írni, hogy sütéshez, főzéshez használom, finom, s hogy valahol ettem, s 2 évig nyomoztam, mire kiderült, hogy tőletek van. Imádom!”
Xénia
Pilisborosjenő“Évek óta csak a Tolentum extraszüzet használjuk: összehasonlíthatatlanul jobb minőségű, mint a boltokban kapható márkás extraszüzek - az ételnek olyan extra ízt ad, hogy az hihetetlen!”
Becskepista
Pilisborosjenő“Igaz, hogy nem kóstoltam az összes olívaolajat a világon, de szerintem a Toletum Picual a legjobb mind közül! Sütni-főzni, salátákra egyaránt szuper, csodalatos illata van, finom, egészséges, és a színe is gyönyörű!”
Kéry Zsuzsi
“Picual erős, testes, kellemesen keserű ízű, remek választás a pirított, főtt és párolt ételekhez is, vagy pirítósra locsolva. Az Abequina selymes, enyhén mandulás ízű, mindkettő kiváló választás !”
Ágnes
“Kivétel nélkül mindenik olaj nagyon ízletes, minőségi termék, remélem még sokáig élhetünk vele”
Piros Csöpi